Голова ОДА Г.Москаль розпорядженням перейменував 3-ри вулиці у м.Рахів

Голова ОДА Геннадій Москаль провів нараду за участі керівників райдержадміністрацій, а також голів міст, селищ та сіл, де проживали військові, що загиблі в ході бойових дій на Донбасі. Оскільки «прокомуністичних» топонімів у цих населених пунктах уже немає, на нараді прийнято рішення перейменувати на честь загиблих вулиці з радянськими чи нейтральними назвами, присвоєними свого часу райкомами КПУ. Натомість вулиці, які підпадають під дію закону про декомунізацію, в кількох селах, де, на щастя, немає загиблих військових, отримали нові назви на честь визначних осіб минулого.

Вулицю Заводську в місті Рахів – на вулицю Олексія Калинюка (боєць 128-ї гірсько-піхотної бригади. Загинув у липні 2014р. на Луганщині, похований у Рахові).

Вулицю Терешкової в місті Рахів – на вулицю Василя Мартинюка (боєць окремої механізованої 24-ї бригади. Загинув у серпні 2014р. на Луганщині, похований у Рахові).

Вулицю Комарова в місті Рахів – на вулицю Михайла Марфіча (боєць 51-ї окремої механізованої бригади. Загинув у серпні 2014р. на Донеччині, похований у Рахові).

за матеріалами сайту Закарпатської ОДА

You may also like...

cross platform iptv player