Нещодавно відбулись зміни в законодавстві на отримання нового посвідчення водія

Т.в.о. начальника територіального сервісного центру МВС в Закарпатській області розповів про роботу ТСЦ 2142, що розташований в м. Мукачеві Закарпатської області.

Славич Сергій Дмитрович т.в.о. начальника ТСЦ 2142 МВС в Закарпатській області наголосив на тому, що нещодавно відбулись зміни в законодавстві в яких спрощено процедуру отримання нового посвідчення водія. Замість втраченого або викраденого посвідчення водія, працівниками сервісного центру МВС після перевірки факту видачі раніше такого посвідчення водія особі, яка заявила про його втрату або викрадення, оформляється та видається нове посвідчення водія, якщо раніше спочатку видавався тимчасовий талон то згідно нового законодавства він уже не потрібний.

Доводимо до вашого відома, що з 15 липня 2016 року з метою якісного та оперативного обслуговування громадян в територіальних сервісних центрах спрощено процедуру укладання договору купівлі продажу, цей договір буде оформлятися в електронному виді працівниками ТСЦ, при цьому раніше зазначені договори укладались між продавцем та покупцем власноручно.

8d57bcdb5e4c
294cba082533
6ae5da80d0f3

Прес – служба РСЦ МВС в Закарпатській області.

You may also like...

cross platform iptv player