Ясиня новини акція Майбутнє лісу у твоїх руках

17 квітня 2015р., в ДП «Ясінянське ЛМГ» у рамках Акції «Майбутнє лісу у твоїх руках» за участі учнівської молоді проведено посадку лісових культур на площі 0,8 га в Лазещинському лісництві. Головне завдання, яке переслідували лісівники, залучаючи до посадки лісу молодь, – виховання у підростаючого покоління шанобливого ставлення до природи, підвищення зацікавлення у збереженні лісових насаджень.

ясинянське_лмг_ліс

ясиня_школа_дерева

ясиня_школа_2015

Учні 6-11 класів Лазещинської та Ясінянської шкіл завзято та зовсім по-дорослому, з почуттям відповідальності, поставилися до створення нового лісу. Лісничі, інженери та всі присутні на акції лісівники активно допомагали школярам, радісно підбадьорювали і терпляче показували, як правильно посадити деревце.

Під час акції було висаджено 4 тис. штук посадкового матеріалу, вирощеного у власних розсадниках.

Керівник ДП «Ясінянське ЛМГ» Онуфрій Капчук від імені працівників державного підприємства подякував учням за вагомий внесок у примноження багатства Карпатського краю та подарував усім учасникам канцелярські набори, а школярам зі Свидовецького шкільного лісництва – нову лісівничу форму. Така практика започаткована кілька років назад. Попередньо форму в подарунок отримало Лазещинське та Чорнотисянське шкільні лісництва. Тепер усі три шкільні лісництва мають сучасний форменний одяг.

дерева_свидовець

допомога_державі

дп_ясінянське_лмг

майбутнє_лісу_ясиня_2015

ясинянське_лмг_посадка_діс_2015

Після посадки лісу всі були втомлені, але задоволені зробленою роботою. Адже із зовсім маленьких пагінців через 80-120 років виростуть могутні велетні-дерева.

Рахів Ясиня новини.
Фото: Валерій Онищук. Перепублікація матеріалів, виключно з посиланням на www.rakhiv.net

You may also like...